Četvorinice za juhu
By: Kuhaj.hr
Hladno režite na četvorinice. Poslužite napose na tanjuru, a odozgo nalijte vruću juhu.
Serviranja
4
Vrijeme pripreme
45 minuta
Tip jela
Tjestenina
Sastojci
- 1 žlica masti
- 2 jaja
- 1/8 litre mlijeka
- brašna po potrebi
- 1/2 žličice praška za pecivo
Korak po korak instrukcije
Korak 1
Izmiješajte pjenasto 1 žlicu masti, dodajte 2 žumanca, 1/8 od litre mlijeka i brašna po potrebi.
Korak 2
U brašno dodajte 1/2 žličice praška za pecivo, a na kraju snijeg od 2 bjelanca. Tijesto mora biti rijetko kao za palačinke.
Korak 3
Sve dobro izmiješajte. U plitici ugrijte malo masti, a kad ova uzavri, izlijte tijesto unutra i stavite u pećnicu.
Korak 4
Hladno režite na četvorinice. Poslužite napose na tanjuru, a odozgo nalijte vruću juhu.
Komentiraj
Više recepata
Banka i Blagodati Kuhinje: Kako Osvježiti Vaše Jelovnike uz Razumne Troškove
U današnje vrijeme, kuhinja je postala središte doma gdje se okuplja cijela obitelj, prijatelji i gosti. Stoga je važno osvježiti svoje jelovnike i prilagoditi kuhinju novim trendovima, ali to često m
Artičoke s graškom
Artičoke s graškom su omiljeno jelo vegana. Napravite ovo jelo po receptu koji vam donosimo. Artičoke s graškom poslužite uvijek na toplom tanjuru.
Najskuplji noževi za kuhinju
Iz mnogih kulinarskih natjecanja su mnogi gledatelji naučili da svi strastveni kuhari i kuhariceu natjecanja ulaze i izlaze sa svojim noževima. Kulinarski blogovi i gastro nomadi nas isto vode tragom