Makrobiotička hrana

Kobe govedina cijena

Kobe govedina cijena

Govedina o kojoj se ispredaju prave urbane legende izgleda mramorno prošarana, sa savršenim rasporedom masnog i mesnog tkiva, proglašenajenajboljomgovedinomnasvijetu i prodaje se

Terina od povrća

Terina od povrća

Svježe vrhnje, ukusan sir i malo muškatnog oraščića daju dašak raskoši ovoj pašteti od leće, špinata i paprike.

Salata s brokulom i sirom

Salata s brokulom i sirom

Hrskavi orasi i crvena paprika u laganom umaku od bosiljka i limuna hranjivom spoju brokule, sira i tjestenine daju mirisnu aromu.

Ruska riblja pita

Ruska riblja pita

Ovom ekonomičnom inačicom tradicionalnoga ruskog jela kulebyaky, pite od lososa, riže ili durum pšenice i tvrdo kuhanim jajima – lako ćete zadiviti goste.

Riblja pita s krumpirom

Riblja pita s krumpirom

Crne masline obogaćuju ovu jednostavnu pitu s komadićima bakalara i pasiranim krumpirom posutim sjeckanim bademima.

Losos u tijestu

Losos u tijestu

Za promjenu ovo jelo možete pripremiti s tunjevinom iz limenke, a umjesto tijesta za savijaču možete staviti lisnato ili pak prhko tijesto.

Riblje varivo na portugalski

Riblje varivo na portugalski

Obilne količine rombe i arbuna kuhane s dagnjama, sipicama, rajčicom te oštrim češnjakom daju izdašno varivo.

Južnjački riblji rižoto

Južnjački riblji rižoto

Mesnata slanina, pastrva, celer i riža zajedno čine izdašno jelo omiljeno u Južnoj Karolini u SAD-u.

Mediteranski složenac

Mediteranski složenac

Osnova ovoga bogatoga, aromatičnog jela jest bouillabaisse, klasično riblje varivo iz okolice Marseilla, na jugu Francuske.

Tortellini primavera

Tortellini primavera

Primavera ili proljeće na talijanskom jeziku dolazi s ovim laganim i svježim jelom od mrkve, cvjetića brokule i sirom punjenih jastučića tjestenine.

Nabujak od sira i šunke

Nabujak od sira i šunke

Lagano i prozračno jelo sadrži umućena jaja, šunku i sir. Kako biste bili sigurni da će nabujak narasti kako treba, nemojte previše ulupati bjelanjke.