Makrobiotička hrana

Što je Wagyu steak

Što je Wagyu steak

Tajna želja svakog gurmana koji drži do svog renomea da uvijek želi isprobati sve egzotične i rijetke delikatese, a Wagyu steak je toliko rijedak i toliko skup da si ga ni najbolji chevi ne mogu priuš

Svinjetina s kiselim kupusom

Svinjetina s kiselim kupusom

Kiseli kupus, njemački i austrijski specijalitet, jednako je cijenjen i u francuskoj pokrajini Alsace i Lorraine pod nazivom choucroute.

Slasna svinjetina s gljivama i rezancima

Slasna svinjetina s gljivama i rezancima

Slasna svinjetina s gljivama i rezancima je delicija za svaki dan, a suhe gljive daju poseban “šumski” okus ovom jelu. Možete ih pronaći u većini trgovina.

Kraljevsko goveđe pečenje

Kraljevsko goveđe pečenje

Kraljevsko goveđe pečenje je idealan odabir za obiteljsko druženje uz ručak, a ljutkasti umak od hrena, obogatit će okus ovog sočnog pečenja.

Pirjani ramstek

Pirjani ramstek

Pirjani ramstek u pikantnom goveđem temeljcu sa svježim zelenim mahunama, celerom te mekim komadićima švedske repe i krumpirom čine hranjivu i sočnu osnovu.

Minestrone juha s pečenim sirom

Minestrone juha s pečenim sirom

Minestrone juha s pečenim sirom, jedan od recepata iz različitih krajeva Italije od kojih većina u sebi ima mješavinu šarolikog povrća s tjesteninom.

Juha od kozica

Juha od kozica

Juha od kozica nastala je po uzoru na gumbo, tradicionalni specijalitet iz Lousiane. Spoj je utjecaja francuske, španjolske afričke te indijanske kuhinje.

Kokošja juha s rižom

Kokošja juha s rižom

Provjereni domaći recept za kokošju juhu s rižom koji uvijek uspijeva. Isprobajte recept za kokošju juhu koja daje specifičan okus i miris.