Prilozi
Kobe govedina cijena
Govedina o kojoj se ispredaju prave urbane legende izgleda mramorno prošarana, sa savršenim rasporedom masnog i mesnog tkiva, proglašenajenajboljomgovedinomnasvijetu i prodaje se
Terina od povrća
Svježe vrhnje, ukusan sir i malo muškatnog oraščića daju dašak raskoši ovoj pašteti od leće, špinata i paprike.
Salata s brokulom i sirom
Hrskavi orasi i crvena paprika u laganom umaku od bosiljka i limuna hranjivom spoju brokule, sira i tjestenine daju mirisnu aromu.
Ruska riblja pita
Ovom ekonomičnom inačicom tradicionalnoga ruskog jela kulebyaky, pite od lososa, riže ili durum pšenice i tvrdo kuhanim jajima – lako ćete zadiviti goste.
Riblja pita s krumpirom
Crne masline obogaćuju ovu jednostavnu pitu s komadićima bakalara i pasiranim krumpirom posutim sjeckanim bademima.
Losos u tijestu
Za promjenu ovo jelo možete pripremiti s tunjevinom iz limenke, a umjesto tijesta za savijaču možete staviti lisnato ili pak prhko tijesto.
Riblje varivo na portugalski
Obilne količine rombe i arbuna kuhane s dagnjama, sipicama, rajčicom te oštrim češnjakom daju izdašno varivo.
Južnjački riblji rižoto
Mesnata slanina, pastrva, celer i riža zajedno čine izdašno jelo omiljeno u Južnoj Karolini u SAD-u.
Mediteranski složenac
Osnova ovoga bogatoga, aromatičnog jela jest bouillabaisse, klasično riblje varivo iz okolice Marseilla, na jugu Francuske.
Tortellini primavera
Primavera ili proljeće na talijanskom jeziku dolazi s ovim laganim i svježim jelom od mrkve, cvjetića brokule i sirom punjenih jastučića tjestenine.
Nabujak od sira i šunke
Lagano i prozračno jelo sadrži umućena jaja, šunku i sir. Kako biste bili sigurni da će nabujak narasti kako treba, nemojte previše ulupati bjelanjke.
Integralni prepečenac s nabujkom od gljiva
Jednostavnoj inačici klasičnog francuskog nabujka dijonski senf daje blagu aromu. Ovaj recept možete prilagoditi prema osobnom ukusu.